Foliedruk
Studio WAM > Foliedruk

Wat je wilt weten over foliedruk

 

In de webshop zijn veel kaarten met foliedruk te koop, een prachtige, luxe afwerking die je kaart extra bijzonder maakt.
Ik ben er dol op, dat zie je wel aan de hoeveelheid kaartjes die voorzien zijn van foliedruk. Met foliedruk wordt er een glimmend laagje over het drukwerk van de kaart aangebracht, je kunt hierbij kiezen voor de kleuren goud, zilver, koper, rosé of zwart.
 

Zelf ontwerpen met foliedruk


Wil je zelf elementen met goudfolie toevoegen? Dat kan door in de editor uit de beeldbank (onder het kopje folie) een afbeelding te selecteren en de kleur aan te passen in de foliekleur die jij graag wilt. Let er op dat je zorgt dat je de elementen en/of teksten niet te klein maakt, omdat de folie dan dicht kan vloeien. 
Lukt het niet met omzetten of staat de afbeelding die jij graag zou willen er niet tussen, stuur me dan even een berichtje via willeke@studiowam.nl. Ik help je graag verder.

TIP!
Bestel altijd een proefdruk zodat je zeker weet dat alles oké is.
 

Papiersoorten


Er zijn twee papiersoorten beschikbaar voor de kaarten met foliedruk:
Coated karton  -  een gladde en stevige papiersoort met een silk toplaag aan beide zijden, 300 gram. 
Linnen  -  een stevige papiersoort met een lichte structuur, 300 gram (deze papiersoort heeft een prijstoeslag, maar is een echte beauty).

 

Bekijk hier alle geboortekaartjes met folie:
Foliekaartjes