Over mij

Hoi!

Ik ben Willeke , grafisch vormgever en illustrator. Ik ben 36 jaar oud en woon in Breda met mijn man en 2 kindjes.
Toen mijn oudste zoon 8 jaar geleden geboren werd besloot ik zelf een geboortekaartje te ontwerpen en ja.. daarna was ik verkocht. Als kersverse moeder was ik veel thuis met mijn zoon en werkte daarnaast ieder vrij moment (voor zover dat ging met een baby) aan de eerste kaartjes voor Studio WAM.

Tegenwoordig werk ik niet meer thuis maar huur ik een prachtige kantoorruimte midden in het centrum van Breda samen met andere inspirerende én gezellige ondernemers. Op deze fijne plek teken en schilder ik en komen al mijn ideeën tot leven.

Ik ben een echte natuurliefhebber en dat zie je ook terug in mijn collectie. Alle ontwerpen zijn van mijn hand en zijn een mix van handgeschilderde elementen gecombineerd met digitaal tekenwerk.
Dat ik mag bijdragen aan een waardevolle, tastbare herinnering aan een van de bijzonderste momenten in jullie leven vind ik het mooiste van mijn vak.

Naast de kaarten die in mijn webshop te vinden zijn is het ook mogelijk om door mij een geheel uniek kaartje te laten ontwerpen waar al je wensen in verwerkt kunnen worden.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste creaties van mijn hand en mijn avonturen als ondernemer? Volg me dan op Instagram en/of Pinterest .

Liefs,
Willeke

Tekkel