Prijzen | Studio WAM

Prijzen

Voordat je een kaartje bestelt is het natuurlijk fijn om te weten wat het gaat kosten! Daarom vind je hier een overzicht met de kosten per product. De prijzen van de kaartjes zijn inclusief drukkosten en btw. Bij een bestelling tot 20 stuks betaal je € 3,95 aan verzendkosten (brievenbuspakket), boven de 20 stuks is dit € 4,95 en vanaf 50 stuks is dit € 5,95 (standaardpakket).

 

Staffelkorting

Studio WAM berekent de prijzen aan de hand van staffels. Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe meer korting je krijgt op elk kaartje. Hierdoor betaal je dus een lagere stuksprijs als je grotere aantallen besteld. Ik hanteer deze staffelkorting op de volgende aantallen: 10 - 49, 50 - 99, 100 - 199 en 200+ kaartjes. Bereken met de prijzencalculator op de pagina van jouw favoriete kaartje de totaalprijs.

 

Proefdruk

Voor je eerste proefdruk betaal je bij een regulier kaartje maar € 1,-, voor speciale kaarten zoals foliekaartjes en houten kaartjes is dat slechts € 2,50. Je ontvangt voor dat bedrag het kaartje afgedrukt thuis op de door jou gekozen papiersoort met de envelop in kleur naar eigen keuze. Daarbij ontvang je ook papierstalen van de overige papiersoorten en stalen van alle envelopkleuren.
Wil je een volgende proefdruk bestellen? Dat kan! Je betaalt dan de stuksprijs van de kaart. De exacte prijs daarvan kan je berekenen via de prijscalculator op de pagina van jouw favoriete kaartje.

 

Enveloppen

Kleur envelop

Formaat

Per stuk

Witte enveloppen

Alle formaten, met uitzondering van 8x5cm

€ 0,25 

Gekleurde enveloppen

Alle formaten, met uitzondering van 8x5cm

€ 0,30 

Parelmoer, Goud,  Zilver en Transparant

Alle formaten, met uitzondering van 8x5cm

vanaf € 0,35 

Gouden inlay enveloppen

Alleen voor 13x13cm en 12x18cm kaarten

€ 0,60 

Goudfolie enveloppen

Alleen voor 13x13 cm en 10x21cm kaarten

€ 0,60 

Bestel enveloppen >>

 

Sluitzegels

Soort

Prijs per vel (25 stuks)

Standaard sluitzegels

€ 5,50 

Luxe goudfolie sluitzegels

€ 5,95 

Bestel sluitzegels >>

 

Geboortevlaggen, raamstickers en tuinborden

Er zijn verschillende aankondigingsproducten te bestellen om de wereld te laten zien dat jullie baby geboren is. Meer informatie en de prijzen van deze producten zijn te vinden op de informatie pagina.

 

Naar de info pagina >>

 

Verzendkosten

Bij een bestelling tot 20 stuks kaarten of enveloppen betaal je binnen Nederland, België en Duitsland € 3,95 aan verzendkosten (brievenbuspakket). Vanaf 20 stuks is dat € 4,95 en vanaf 50 stuks betaal je € 5,95 (standaardpakket).

 

Direct verzendservice

Locatie

Prijs per kaart
geboortepost

Binnen Nederland:

€ 1,44 incl. postzegel
(excl. drukkosten)

Naar buitenland:

€ 2,03 incl. postzegel
(excl. drukkosten)

Voor zware dubbele kaarten in het formaat 14x21 cm betaal je 1 postzegel extra in verband met het extra gewicht.

Meer informatie over de verzendservice >>