Bezorging | Studio WAM

Bezorging | Studio WAM

Hier vind je meer informatie over de verzending en bezorging van jouw kaartjes. Voor alle kaarten geldt: op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag in productie genomen. Als je voor een standaard kaartje heb gekozen zonder toevoegingen zal de bestelling ook nog dezelfde (werk)dag verzonden worden. Heb je een geboortekaartje met een extra afwerking zoals foliedruk of een stansvorm, dan komt er een werkdag aan levertijd bij.

Meer informatie over bezorging in België vind je onderaan deze pagina. Wist je dat we ook een verzendservice hebben?

 

Bezorging proefdruk

De proefdruk wordt met DHL naar je verzonden en je ontvangt hier een track en trace-code van. De bezorging kan er in Nederland 1-2 werkdagen over doen.

 

Bezorging eindbestelling

Bestel je minder dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de brievenbuspost verstuurd. Dit kan er in Nederland 1-3 werkdagen over doen. Als je voor 17.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag in productie genomen. Deze informatie wordt op de pagina van je kaart vermeld.

Bestel je meer dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de pakketpost verstuurd. Als je voor 14.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Voor de meeste kaarten geldt zelfs een 'besteldeadline' van 17.00 uur. Voor foliekaarten geldt dat ze de eerstvolgende werkdag na de bestelling worden verzonden. Deze informatie wordt op de pagina van je kaart vermeld, maar wil je dit zeker weten, neem dan eventjes contact met ons op. Normaal gesproken wordt jouw bestelling op de eerstvolgende werkdag bezorgd. Bestellingen die op vrijdag voor 14.00 uur besteld zijn, worden in de regel op zaterdag bezorgd.

 

Bezorging België

Proefdrukken worden met DHL verzonden en zijn er in de regel binnen 1-2 werkdagen. Je ontvangt hier ook een track en trace-code voor. Bestellingen van minder dan 20 stuks worden met de brievenbuspost verzonden, de Nederlandse post draagt deze over aan Bpost. Brievenbuspost naar België kan er wel 5-8 dagen over doen. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor verzending van je bestelling met brievenbuspakket via DHL. Dit duurt 1-2 werkdagen. Je ontvangt dan een track en trace code. Thuisblijven is niet nodig, het pakket kan door de brievenbus. Hiervoor vragen we €2,95 extra.
Goed om te weten: je eindbestelling (van meer dan 20 stuks) wordt met de pakketdienst verzonden en in de regel binnen 2 werkdagen bezorgd. Je ontvangt hier een track en trace-code voor. In België wordt niet altijd post op zaterdag bezorgd.

 

Landen waar we bezorgen

De geboortekaartjes kunnen bezorgd worden in de volgende landen: België, Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.