Zomerse geboortekaartjes

Zomerse geboortekaartjes

Zoek je inspiratie voor zomerse geboortekaartjes? Deze zomer zijn vrolijke en kleurrijke illustraties helemaal hot! Van speelse dieren tot outdoor avonturen, ik krijg er maar geen genoeg van.
En als je een zomerbaby verwacht, wil je natuurlijk een geboortekaartje dat past bij dit vrolijke seizoen. Laat je in deze blog inspireren door de zomerse ontwerpen en ideeën, en vind jouw favoriet voor je pasgeboren kindje.

Kleurrijke bloemen

Als je op zoek bent naar een levendig en vrolijk ontwerp voor het geboortekaartje van je zomerbaby, overweeg dan om er kleurrijke bloemen in te verwerken. Want niet alleen in de lente bloeit en groeit het om ons heen, ook in de zomer zet dat door. Denk bijvoorbeeld aan zonnebloemen, madeliefjes of juist een combinatie van verschillende soorten bloemen.

Hieronder vind je een aantal ontwerpen uit onze collectie en kun je inspiratie opdoen voor een vrolijk geboortekaartje met bloemen voor jouw zomerbaby.

Outdoor avonturen

Als je graag in de natuur bent -net als ik-, is het ook leuk om outdoor avonturen toe te voegen aan je geboortekaartje. Denk bijvoorbeeld aan een schattig wiegje tussen de bomen en de bergen of een tentje tussen de exotische dieren en planten. Ik maak graag gebruik van illustraties uit de natuur en meng deze met fantasie en realiteit. Deze ontwerpen zijn over het algemeen ook geslachtsneutraal en werken zowel voor jongens als voor meisjes.

Dus, als je de komst van je zomerbaby wilt vieren met een vleugje avontuur, overweeg dan een geboortekaartje met een buitenthema, zoals hieronder:

Bootjes en de zee

Bij een zomers geboortekaartje denk ik ook vaak aan bootjes en de zee. Dit is eigenlijk een mix van outdoor avonturen en het seizoen van zwemmen, chillen en vakantie vieren. Daarbij is het krijgen van een baby een avontuur op zich, waar een geboortekaartje met een bootje perfect bij past. Het symboliseert de reis die je samen aangaat, met verschillende fases die in golven zullen komen en gaan.

Bekijk hieronder de geboortekaartjes met bootjes en de zee en vind jouw favoriet van het seizoen.

Een zomers geboortekaartje bestellen of aanpassen

Heb je het perfecte, zomerse geboortekaartje gevonden voor jouw pasgeboren kindje? Gefeliciteerd! Bestel het direct online of vraag een proefdruk aan voor €2,50. Wil je het kaartje nog aanpassen? Dan kan gemakkelijk in onze editor. Kies uit unieke, handgetekende ontwerpen en maak jouw zomerse geboortekaartje af zoals jij wilt.
 

Wil je een specifiek dier, plantje of element laten tekenen?
Dat doe ik graag voor je. Neem hier contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk alle geboortekaartjes met zomer thema hier:

Zomerse geboortekaartjes