Geboortekaartjes herfst

Geboortekaartjes voor de herfst

De herfst is een prachtig seizoen vol warme kleuren, een knusse sfeer en een vleugje magie in de lucht. Al helemaal als er een kindje op komst is! Geboortekaartjes in dit thema zijn dan ook heel leuk om te maken. In deze blogpost deel ik een paar creatieve en inspirerende ideeën en zie je meteen een greep uit de herfstcollectie.

Warme herfstkleuren

Laat de prachtige kleuren van de herfst weerspiegelen in het ontwerp van je geboortekaartje. Denk aan warme tinten zoals oranje, rood, geel en bruin en laat deze mooi overvloeien in elkaar.

Door het gebruik van aquarelverf voor onze kaartjes komt de natuurlijke herfstvibe nog beter naar voren. Het overvloeien van de diverse herfstkleuren geeft namelijk een realistisch beeld van de verscheidenheid in kleuren die je in dit seizoen ziet. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden:

 

Leuke herfstsymbolen

Er zijn veel symbolen die de herfst typeren. Denk bijvoorbeeld aan zwevende herfstbladeren, eikels, kastanjes, pom-poenen en dennenappels. Je ziet ze overal!

Voeg deze herfstsymbolen toe aan je geboortekaartje en je hebt in no-time de vibe van dit seizoen te pakken.

 

Schattige herfstdieren

Naast de warme herfstkleuren en symbolen zijn er ook verschillende herfstdieren te vinden in deze maanden. Denk aan egeltjes, vosjes, slakjes en konijnen.

Bij Studio WAM zijn we helemaal weg van vrolijke diertjes in de natuur. Zet er een schattig wiegje bij of een krans van herfstbladeren en het geboortekaartje is volledig in thema.

 

Bonus tip: geboortekaartjes in vintage herfststijl

Geboortekaartjes in vintage of retro stijl zijn tegenwoordig helemaal hip. Door gebruik te maken van herfstkleuren creëer je al gauw een echte vintage herfststijl.

Maak het af door je geboortekaartje te laten drukken op lichtbruin eco papier en schrijf de naam van je pasgeboren kindje in mooie sierletters. Vintage herfststijl it is! 


Geboortekaartje bestellen?

Heb je een leuk geboortekaartje gezien in herfstthema? Bestel direct jouw herfstkaartje via de website en ontvang al een proefdruk vanaf €1,00.

Wil je liever het geboortekaartje aanpassen naar jouw wensen? Dat kan via onze editor. Vind hier de leukste herfstsymbolen en maak het kaartje af naar eigen smaak! Mocht je nog een persoonlijk verzoekje hebben dan kun je altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.

Klik hier voor de hele herfst collectie