12 vrolijke geboortekaartjes in een lente thema | Studio WAM

12 vrolijke geboortekaartjes in een lente thema

Met de warmere en langere lentedagen op komst is er geen betere manier om de geboorte van je baby aan te kondigen dan met een vrolijk geboortekaartje in een lente thema. Van leuke ontwerpen vol bloemen en planten tot schattige dieren in hun lente glorie. Bekijk onderstaande top 12 voor de vrolijkste geboortekaartjes voor jouw pasgeboren kindje!

Lentekriebels door vrolijke bloemen

Bij Studio WAM zijn we helemaal verliefd op bloemen. We krijgen er ook meteen lentekriebels van als we zelf in de natuur zijn! De kleuren zijn meestal vrolijk en warm, en de organische vormen maken het ideaal om handgetekende illustraties te maken.

Sommige bloemen, zoals de madeliefjes en zonnebloemen, herken je vast in de geboortekaartjes in dit lente thema. Maar ik houd er ook van om zo nu en dan zelf bloemen of plantjes te creëren. Bekijk onderstaande creaties zoals bloemenkransen, bloementuinen en vrolijke kaartjes voor jongens om de naam van jouw pasgeboren kindje in te verwerken.

Blije dieren in hun lente glorie

Naast de vrolijke bloemenkransen komen ook de dieren weer in hun lente glorie rond deze tijd. Knuffelende egeltjes en vrolijke konijntjes. Ik houd ervan om dieren te schilderen waar de liefde vanaf spat. Maar vooral ook: om vrolijke dieren te tekenen die jouw pasgeboren kindje verwelkomen.

Heb je bijvoorbeeld een babykamer in jungle thema? Daar past een vrolijk geboortekaartje met een blije dinosaurus ideaal bij! Of heb je toch liever een geboortekaartje met een konijn, muisjes of een vosje erop? Bekijk hieronder onze favorieten en pas ze eventueel zelf aan in de editor.

 

Schattig wiegje in een bloementuin

Het laatste thema voor vrolijke geboortekaartjes in de lente is: een wiegje in een vrolijke bloementuin. Wat vind ik deze kaartjes schattig zeg, al maak ik ze zelf ;). Volledig geïnspireerd door kleuren en vormen uit de natuur en handgeschilderd met aquarel of watercolor verf.

Een kindje krijgen is een bijzonder tafereel uit de natuur en dat wil ik graag terug laten komen in mijn geboortekaartjes. Want hoe mooi is het om de natuur te betrekken bij de aankondiging van je baby? Laat je inspireren en kies je favoriete kaartje hieronder:

Jouw geboortekaartjes in een lente thema bestellen

Wil je graag een van de geboortekaartjes bestellen? Klik hier voor het complete overzicht lente geboortekaartjes en kies je favoriet. Met de gebruiksvriendelijke editor kun je het geboortekaartje makkelijk bewerken en aanpassen naar eigen wensen, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Wil je een specifiek dier of plantje op het kaartje laten tekenen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.
 
Stuur me een bericht