12 duurzame geboortekaartjes op gerecycled papier | Studio WAM

12 duurzame geboortekaartjes op gerecycled papier

Ben je op zoek naar een origineel geboortekaartje en denk je daarbij ook graag aan de impact op het milieu? In deze blog laat ik je 12 duurzame geboortekaartjes zien die niet alleen prachtig zijn, maar ook vriendelijk voor de planeet.

Vrolijke geboortekaartjes op duurzaam papier

Ik, als echte tuinliefhebber, zonaanbidder en bloemengek, ben helemaal dol op de 3 ecologische papieren waaruit je kan kiezen in de webshop, wat een pareltjes zijn dat zeg. Ik heb voor jullie de mooiste kaartjes bij elkaar gezet - wanneer je op een foto klikt ga je direct door naar het betreffende kaartje in de webshop.

 


Zoals ik al vertelde kun je kiezen uit 3 verschillende soorten duurzaam papier:

  1. Eco-papier | is lichtbruin van kleur en geeft iedere kaart een unieke uitstraling door de warme bruine tint en de zichtbare vezels.
  2. Tulpenbollenpapier | Gemaakt van, je raadt het al: tulpenbollen! Is iets lichter van kleur maar heeft duidelijk zichtbare vlokken van de tulpen.
  3. Valorise | Gemaakt van restafval van tomatenplanten. Dit papier is wit van kleur en heeft een subtiel spikkeltje. Door de witte kleur is dit papier geschikt voor vrijwel ieder ontwerp in de webshop.

 

De schoonheid van moeder natuur

Bij het gebruik van duurzaam papier, mogen op de natuur geïnspireerde illustraties natuurlijk niet ontbreken. Wanneer ik schilder en teken laat ik me graag inspireren door alles wat ik om me heen zie groeien en bloeien en dat zie je terug in de geboortekaartjes: veel bloemen, planten, dieren en andere elementen uit de natuur.

In de editor zijn al deze elementen terug te vinden, waardoor je ze eenvoudig kunt toevoegen aan je kaartje. Je geeft je kaart in een handomdraai een persoonlijk tintje. Met de handgetekende illustraties maak je ieder exemplaar uniek en bijzonder.

 

Proefdruk bestellen voor € 1,00

Het is altijd slim om een proefdruk te bestellen van je geboortekaartje en zeker wanneer je kiest voor een kaartje op één van de duurzame papiersoorten. Je kan dan pas echt ervaren hoe de illustratie tot leven komt wanneer hij samensmelt met de vezels en de kleur van het papier. En dan te bedenken dat een eerste proefdruk op deze papiersoorten slechts €1,00 kost!

 

 

Jouw geboortekaartje op duurzaam papier bestellen

Wil je graag één van de geboortekaartjes bestellen? Klik dan hier voor het complete overzicht duurzame geboortekaartjes en kies je favoriet. Met de gebruiksvriendelijke editor kan je, wanneer je dit wilt, het kaartje nog verder bewerken.

Wil je een speciaal dier of plantje op het kaartje laten tekenen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Stuur me een bericht