Geboortekaartjes sterrenbeeld Weegschaal | Studio WAM

Geboortekaartje sterrenbeeld Weegschaal

De maand van de Weegschaal loopt van 23 september tot en met 22 oktober. Deze maand staat helemaal in het teken van het geboortekaartje van het sterrenbeeld Weegschaal. Wat de eigenschappen, planeet, bloem en meer van dit sterrenbeeld zijn, lees je in deze blog.

De eigenschappen van Weegschaal

Het sterrenbeeld Weegschaal is een twijfelkont en dit doet dit sterrenbeeld om in balans te komen. Het zijn vaak charmante mensen, ze houden van romantiek en zijn super sociaal en nieuwsgierig. Ook kunnen ze zich goed inleven in anderen en ze houden van gezelligheid en zich leuk aankleden.

Het is een sterrenbeeld dat veranderlijk en beïnvloedbaar is en soms als een beetje zweverig wordt gezien maar dan wel op een leuke manier.

 

Welke planeet hoort bij het sterrenbeeld Weegschaal?

De planeet van het sterrenbeeld Weegschaal is Venus. Venus is de planeet van de liefde, schoonheid en harmonie. Energie die zeker past bij de Weegschaal, omdat dit sterrenbeeld houdt van mooie dingen en gezelligheid creëren.

Venus staat ook voor de vrouwelijke energie. De Weegschaal is flirterig en meevoelend en omringt zich met liefde en plezier

 

 

Welke bloem hoort bij het sterrenbeeld Weegschaal?

De bloem die bij het sterrenbeeld Weegschaal hoort, is de Jasmijn. De Jasmijn is mooi om te zien, straalt schoonheid uit en ruikt lekker. Ook staat deze bloem voor passie, liefde, vreugde en vriendschap. Allemaal eigenschappen die passen bij de Weegschaal.

Jasmijn wordt gebruikt als symbool voor liefde, elegantie en sensualiteit. Dit sluit weer mooi aan bij de vrouwelijke, sensuele energie van de Weegschaal.

Vind je het leuk om je geboortekaartje in het sterrenbeeld Weegschaal op te vrolijken met een Jasmijn bloem? Er wordt hard gewerkt om de bloemen van alles sterrenbeelden een plaatsje te geven in onze beeldbank. Kan je niet langer wachten? Stuur een mail naar willeke@studiowam.nl dan geef ik hem voorrang.


 

Welke kleur/element/geboortesteen hoort bij het sterrenbeeld Weegschaal?

 

ELEMENT

Het element van het sterrenbeeld Weegschaal is lucht. Dit element staat voor logica en redenering. Lucht is beweeglijk en past zich makkelijk aan.
Lucht staat voor denken en filosoferen en de Weegschaal kan hierdoor af en toe twijfelachtig overkomen. Dit sterrenbeeld durft pas een keuze te maken als ze zeker weten of iets klopt of niet klopt

KLEUREN

Blauw, wit en roze passen helemaal bij het sterrenbeeld Weegschaal. Dit zijn zachte, charmante kleuren en stralen reinheid en schoonheid uit. Het zijn zachte kleuren die deeigenschappen van de Weegschaal naar boven brengen.

Omdat Weegschalen heel nieuwsgierig van aard zijn, past ook de kleur geel bij dit sterrenbeeld.
 

EDELSTENEN

De geboortestenen voor de Weegschaal zijn Saffier (september) en Rozenkwarts (oktober). Saffier is de edelsteen van de maand september en staat voor waarheid, liefde en puurheid. Ook geeft het helderheid en duidelijkheid.

Rozenkwarts staat voor (zelf)liefde, werkt kalmerend en bevordert empathie. Je kunt ervoor kiezen deze zachte energie terug te laten
komen in door gebruik te maken van de editor wanneer jij jouw geboortekaartje in het sterrenbeeld Weegschaal besteld.

 

Jouw geboortekaartje bestellen

Wil jij de gezelligheid van de Weegschaal terug laten komen op jouw geboortekaartje? Via deze link vind je alle geboortekaartjes met de sterrenbeelden. Om je eigen draai te geven aan jouw geboortekaartje met het sterrenbeeld Weegschaal, kan je onze editor inschakelen. Hiermee kan jij het geboortekaartje precies aanpassen zoals jij dat wil. Heb je nog andere vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met me op!