Geboortekaartje sterrenbeeld Vissen | Studio WAM

Geboortekaartje sterrenbeeld Vissen

Hoe leuk is het om een geboortekaartje te sturen met het sterrenbeeld van deze maand: Vissen. Het sterrenbeeld Vissen start op 19 februari en duurt tot 20 maart.
Maar waar staat dit sterrenbeeld eigenlijk voor? En wat vind je terug op de geboortekaart 'Vissen' voor jouw pasgeboren kindje?

De eigenschappen van Vissen

Mensen met het sterrenbeeld Vissen worden vaak gezien als dromers. Iemand die een beetje met zijn hoofd in de wolken loopt. Vissen is een spiritueel teken, enorm intuïtief en meelevend met iedereen. Het is niet zo dat dit sterrenbeeld geen eigen mening heeft. Sterker nog, anderen kunnen het sterrenbeeld soms ervaren als een ‘betweter’. De Vissen laten weten wat ze ergens van vinden, maar zijn ook steengoed in het luisteren naar anderen en voelen goed aan wat de ander nodig heeft.

 

Welke planeet hoort bij het sterrenbeeld Vissen?

De planeten die het sterrenbeeld Vissen ondersteunen zijn Neptunus en Jupiter. Vissen is een van de weinige sterrenbeelden die twee planeten heeft. Nu denk je misschien: leuk, die planeten, maar wat vertelt dit nou eigenlijk?

Een heersende planeet is de planeet die het meeste aanwezig is tijdens een geboorte. Neptunus is de heersende planeet voor dit sterrenbeeld en deze staat voor compassie en medeleven. Iemand met het sterrenbeeld Vissen heeft een sterke verbinding met de Neptunus energie. Zij zijn goed in het schetsen wat er mogelijk is en hoe je dromen waar kunt maken. Liefde, de belangrijkste eigenschap van Neptunus, stroomt vooral goed wanneer Vissen andere mensen kan helpen.

De andere planeet die bij Vissen hoort is Jupiter. Deze planeet gaat over geloof, vertrouwen en optimisme. Het is een planeet die overvloed, geluk en groei weerspiegelt en het staat voor wijsheid. Omdat Vissen erg intuïtief is, kunnen zij soms dingen doen of zeggen waar ze niet per se voor hebben geleerd. Dit is een wijsheid die naar boven komt wanneer het nodig is. Vaak heeft Vissen geen idee waar deze wijsheid vandaan komt, maar is het er gewoon. Jupiter is vol vertrouwen op een goede afloop, maar kan hierdoor ook achter bepaalde dromen aanlopen zonder na te denken. Een beetje extra onderzoek voor goede ideeën kan dus geen kwaad ;).

 

Welke bloem hoort bij het sterrenbeeld Vissen?

De bloem die bij het sterrenbeeld Vissen hoort is de lotusbloem. Deze bloem is heel spiritueel en staat daarom ook vaak als symbool voor spirituele groei. Het is namelijk de bloem die groeit in de modder. De achterliggende betekenis van deze bloem is dan ook dat in de diepe dalen de mooiste groei ontstaat, en dat er een goede aarding nodig is om te kunnen groeien.

Vind je het leuk om je geboortekaartje in het sterrenbeeld Vissen op te vrolijken met een lotusbloem? Bij Studio WAM barsten we van de illustraties uit de natuur. Ook de geboortekaartjes in sterrenbeelden kun je zelf bewerken in onze makkelijke editor.

 

Maar eerst nog even over Vissen. Welke kleuren, elementen en geboortestenen horen hierbij?
 

Kleuren, elementen en geboortestenen

 

ELEMENT

Het element van het sterrenbeeld Vissen is water.
Dit element staat voor kracht en zachtheid, compassie en liefde. Je staat in verbinding met je gevoel en je emoties. Ook flexibiliteit, creativiteit en een goed aanpassingsvermogen weerspiegelen het element water. Het is belangrijk om in contact te blijven met het gevoel. Creativiteit en doen wat je leuk vindt zorgen ervoor dat de flow met het element water er is. Daarom zwemmen de vissen zo lekker rond op
het geboortekaartje dat aansluit bij dit sterrenbeeld.

KLEUREN

De kleuren die bij Vissen horen zijn geel, wit en lichtgroen.

Geel staat voor levensplezier en geluk. Wit staat voor spiritualiteit, kalmte en verbondenheid met het Universum en lichtgroen staat voor leven, vernieuwing en groei. Maar je kunt natuurlijk het geboortekaartje aanpassen aan jouw favoriete kleur.
 

EDELSTENEN

De geboortesteen voor vissen is Amethist (februari) en Aquamarijn (maart).

De Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. Het helpt iemand om eerlijk te zijn en naar zichzelf te durven kijken.Deze edelsteen heeft een paarse kleur.
Aquamarijn heeft ook een beschermende werking en staat daarnaast voor oprechtheid, vrolijkheid en helpt bij het verwoorden van ideeën. Ook bevordert deze steen spirituele groei. De kleur van deze steen is turquoise, lichtblauw en lichtgroen. Genoeg inspiratie dus om een geboortekaartje te maken met het sterrenbeeld Vissen.

 

Jouw geboortekaartje bestellen, maken of bewerken

Vind je het leuk om jouw geboortekaartje te bestellen in de energie van Vissen of een ander sterrenbeeld?
Klik dan hier voor de spirituele geboortekaartjes. Je kunt dit geboortekaartje direct bestellen of zelf bewerken.

Misschien wil je het nog persoonlijker maken of wil je er andere elementen aan toevoegen? Dat kan allemaal via onze gebruiksvriendelijke editor. Wil je helemaal iets anders of heb je vragen? Neem dan gerust contact op.