Geboortekaartje sterrenbeeld Tweelingen | Studio WAM

Geboortekaartje sterrenbeeld Tweelingen

De periode van 21 mei t/m 20 juni staat in het teken van het sterrenbeeld Tweelingen. Als jouw kindje in deze weken wordt geboren, is het geboortekaartje met het sterrenbeeld Tweelingen echt iets voor jou. Waar dit sterrenbeeld voor staat en wat daarbij hoort, lees je in deze blog.

De eigenschappen van Tweelingen

Tweelingen kunnen met iedereen overweg en zijn niet gebonden aan één plaats, omdat ze erg flexibel zijn. Ze zijn levendig, energiek en hebben vaak een veelzijdige blik op de wereld. Iemand met het sterrenbeeld Tweelingen wordt daarom vaak gezien als een charmant persoon.

Verder zijn Tweelingen communicatief sterk en vinden ze het belangrijk om de juiste woorden te gebruiken. Ben je al benieuwd naar wat de eerste woordjes gaan zijn van jouw pasgeboren kindje?

Welke planeet hoort bij het sterrenbeeld Tweelingen?

De planeet die bij het sterrenbeeld Tweelingen hoort is Mercurius. Dit is de planeet van de communicatie en staat ook voor ‚de student van het leven‘. Tweelingen willen namelijk alles weten, zijn nieuwsgierig en stellen veel vragen om erachter te komen wat iemand bezig houdt of wat voor informatie er beschikbaar is.

Met de invloed van Mercurius is het sterrenbeeld Tweelingen ook goed in het adviseren van mensen. Tweelingen kijken zonder onderdeel naar een bepaalde situatie, waardoor de boodschap op een manier wordt overgebracht zonder dat het een ander kwetst.

 

Welke bloem hoort bij het sterrenbeeld Tweelingen?

De bloem die bij het sterrenbeeld Tweelingen hoort is de Prunus. Dit is een prachtige bloesemtak en past helemaal bij dit seizoen. De Prunus staat voor een nieuw begin en positieve energie.

Ook de Philodendron plant hoort bij het sterrenbeeld Tweelingen. Deze plant kan zich in elke omgeving ontwikkelen en is net als het sterrenbeeld Tweelingen niet gehecht aan één plaats.

Studio WAM houdt enorm van de natuur en daarom barsten we van de geboortekaartjes met natuurlijke illustraties. Je kunt de geboortekaartjes zelf aanpassen in onze editor, zodat het helemaal gevormd kan worden naar jouw wensen.
 

Welke kleur/element/geboortesteen hoort bij het sterrenbeeld Tweelingen?

 

ELEMENT

JHet element van het sterrenbeeld Tweelingen is lucht. Dit element staat voor logica en redenering. Lucht is beweeglijk en past zich makkelijk aan. Hierdoor hebben Tweelingen vaak meerdere hobby’s tegelijk, omdat ze alles willen ontdekken in het leven.
 

KLEUREN

De kleuren die bij de Tweelingen horen zijn geel en lichtgroen. Geel staat voor nieuwsgierigheid, speelsheid en energie. Lichtgroen staat voor leven, vernieuwing en energie. Ook motivatie is een belangrijk kenmerk van de lichtgroene kleur.

EDELSTENEN

De geboortestenen voor Tweelingen zijn Smaragd (mei) en Maansteen (juni). Smaragd staat voor macht en de eeuwige jeugd. Het helpt bij het vergroten van levenslust en bij een positieve kijk op het leven te ontwikkelen.

Maansteen maakt het gevoelsleven kalm en is hierdoor een goede steen voor dit sterrenbeeld. Tweelingen zitten namelijk veel in hun hoofd en kunnen daardoor wel wat rust gebruiken (tip voor een kraamcadeau ;)).

 

Jouw geboortekaartje in sterrenbeeld tweelingen bestellen

Vind je het leuk om jouw geboortekaartje te bestellen in de energie van Tweelingen? Klik dan hier (link). Wil je het kaartje nog persoonlijker maken of er andere elementen aan toevoegen? Dat kan via onze gebruiksvriendelijke editor.
Wil je helemaal iets anders of heb je vragen? Neem dan gerust contact op.