Geboortekaartje sterrenbeeld Stier | Studio WAM

Geboortekaartje sterrenbeeld Stier

Op zoek naar een spiritueel geboortekaartje in het sterrenbeeld Stier? Dan ben je hier aan het goede adres. Van 20 april t/m 20 mei is deze energie volop aanwezig. Waar de stier voor staat, lees je hier..

Opvallende kenmerken van een Stier

Een Stier is praktisch. Hij gelooft pas iets nadat hij het gezien heeft. Dit sterrenbeeld kan ook wel gezien worden als een echte levensgenieter. Comfort, genieten en tevreden zijn met de kleine dingen. Maar ook: mooie materiële spullen zoals sieraden.

Een Stier staat sterk in zijn schoenen en wordt gezien als een rots in de branding. Een persoon waar veel mensen naartoe gaan met hun problemen om even te klankborden of uit te huilen.

Opgeven past absoluut niet bij dit sterrenbeeld, want een Stier kan jarenlang aan een plan werken. Dit gaat wel over plannen waarvan zeker is dat ze uitgevoerd kunnen worden.

Welke planeet hoort bij het sterrenbeeld Stier?

De planeet die bij het sterrenbeeld Stier hoort, is Venus. Venus is de planeet van de liefde, schoonheid en harmonie. Dit maakt een Stier een trouwe partner in elke relatie.

Ook wordt Venus gezien als de planeet van de vrouwelijke energie. Daarom houdt iemand met het sterrenbeeld Stier van mooie spullen, maar ook van een liefdevolle omgeving en gezelligheid.

 

Welke bloem of plant hoort bij het sterrenbeeld Stier?

De plant die bij het sterrenbeeld Stier hoort is de Jadeplant. De Jadeplant is stevig, makkelijk te onderhouden en stabiel. Voor de Stier de perfecte plant, omdat relaties niet te veel moeite moeten kosten, en comfort belangrijk is voor dit sterrenbeeld. Een beetje water is genoeg voor een vruchtbare bodem en langdurige bloei.

Ook wordt de klaproos soms genoemd bij het sterrenbeeld Stier. Stieren hebben namelijk een levendige en positieve kijk op het leven. Mooie kenmerken!

Wil je toch een andere bloem of plant op je geboortekaartje terugzien? Pas dit gemakkelijk aan in onze editor naar jouw wensen.

Deze kleuren en elementen horen bij de Stier

 

ELEMENT

De Stier is dus een stevig, geaard sterrenbeeld, het element dat hierbij hoort is aarde. Het aarde element kan beschreven worden als kalm, harmonieus, stabiel en weerstand.

De Stier staat met beide benen op de grond en laat zich niet snel van de wijs brengen. Heeft jouw kindje dit van jou of van je partner? ;)

KLEUREN

De kleuren die bij de Stier passen zijn: roze, creme, zwart en wit. Dit heeft te maken met het element 'aarde'.

Maar ook de kleur frisgroen is passend. Deze verbindt dit sterrenbeeld namelijk met de natuur en past bij de lente (wat weer staat voor groei). En daar houden wij -net als de Stier- bij Studio WAM van.

EDELSTENEN

De geboortestenen bij het sterrenbeeld Stier zijn Bergkristal en Smaragd. Bergkristal staat voor zuiverheid en wordt gezien als een magische steen, omdat hij een genezende werking heeft.

Smaragd staat voor macht en de eeuwige jeugd. Het helpt bij het vergroten van de levenslust en een positieve kijk op het leven. Leuk cadeau?

 

Wil je jouw geboortekaartje in Kreeft bestellen?

Wordt jouw kindje geboren in april of mei? Dan is het geboortekaartje met het sterrenbeeld Stier iets voor jou. Neem eens een kijkje op de website om te kijken of er een geboortekaartje bij zit dat jou aanspreekt.

Je kunt het geboortekaartje bestellen, maar je kunt het ook zelf bewerken. Mocht je iets anders willen, neem dan even contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.