Geboortekaartje sterrenbeeld Ram | Studio WAM

Geboortekaartje sterrenbeeld Ram

De maand maart eindigt met het sterrenbeeld Ram, en daar hebben we natuurlijk een mooie geboortekaartje voor gemaakt. Dit sterrenbeeld start op 21 maart en duurt tot 19 april. Lees hier waar de Ram voor staat en welke mooie elementen bij dit sterrenbeeld passen.

Opvallende eigenschappen van een Ram

Leiderschap is een overheersende eigenschap die hoort bij het sterrenbeeld Ram. Ook duidelijkheid, kracht en instinctief handelen hoort bij de Ram. Iemand met dit sterrenbeeld is niet bang en durft actie te ondernemen. Ik zou zeggen... Dat wordt een daredevil! ;)

Met een hoge dosis energie en een duidelijk doel is dit sterrenbeeld niet te stoppen. Dit kan soms zorgen voor veel vuur en een gevoel van ‘all over the place’ zijn. Voor een ram is sporten en bewegen een hele goede manier om te ontladen. Tip van de dag voor jouw baby in de toekomst.

Welke planeet hoort bij het sterrenbeeld Ram?

De Ram heeft een sterke connectie met Mars. Mars wordt ook wel gezien als de planeet van de strijd. Het gaat hier vooral over 'voor jezelf staan'. Met de planeet als hoofdplaneet weet de Ram -volgens de astrologische benadering- precies wat hij of zij wilt in het leven.

Er is dus veel passie aanwezig in de Ram. De invloed van de planeet Mars zorgt er dan ook voor dat de Ram temperamentvol over kan komen en een discussie wordt zeker niet uit de weg gegaan. Van wie heeft jouw kindje deze krachtige eigenschappen denk je?

 

Welke bloem hoort bij het sterrenbeeld Ram?

De cactusbloem hoort bij het sterrenbeeld Ram. Een cactus heeft weinig nodig om te overleven en kan in alle omstandigheden recht overeind blijven staan. Een Ram zal zich niet snel anders voordoen dan hij is en is niet bang om te zeggen wat hij vindt.
Maar ook de tulp wordt vaak gelinkt aan het sterrenbeeld Ram. Tijdens de lente, wanneer de Ram geboren wordt, staan de tulpen in bloei en worden ze vaak geassocieerd met vernieuwing en energie, wat past bij de impulsieve en dynamische aard van het Ram-teken.
 

Deze elementen, stenen en kleuren passen bij de Ram

 

ELEMENT

Je had het misschien al kunnen raden, maar het element wat bij het sterrenbeeld Ram past, is vuur.
Dit element staat voor levensenergie, passie, kracht en warmte. Het is de yang-energie en die staat voor snel, krachtig en hartstochtelijk.
 

KLEUREN

De Ram houdt van de kleuren: roest, goudgeel en mosterd.
Speelse en daadkrachtige kleuren die het karakter van de Ram goed omschrijven. Drie keer raden wat je terugziet in dit geboortekaartje ;).

EDELSTENEN

De geboortestenen voor de Ram zijn Aquamarijn (maart) en Bergkristal (april).

Aquamarijn heeft een beschermende werking en staat voor oprechtheid, vrolijkheid en helpt bij het verwoorden van ideeën. De kleur van deze steen is turquoise, lichtblauw en lichtgroen.
Bergkristal staat voor zuiverheid en wordt gezien als een magische steen, omdat hij een genezende werking heeft.
Deze edelstenen zorgen beide voor een kalmerende werking op de Ram. Ik voel hier inspiratie voor een mooie cadeautje voor je kindje.

 

Jouw geboortekaartje bestellen

Daadkracht is een van de eigenschappen van de Ram. Dus mocht je nog aan het twijfelen zijn over welk geboortekaartje je wilt versturen, dan kan een beetje daadkracht je misschien helpen om een keuze te maken ;).
Bestel hier jouw geboortekaartje in de energie van de Ram. Met onze gebruiksvriendelijke editor kun je het geboortekaartje makkelijk bewerken en aanpassen naar eigen wensen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wil je helemaal iets anders? Kijk dan verder op de website of neem dan even contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.