Geboortekaartje sterrenbeeld Maagd | Studio WAM

De periode van 23 augustus tot en met 22 september staat voor het sterrenbeeld Maagd en heeft Mercurius als heersende planeet. Dit is de maand waarop je jouw geboortekaart in het sterrenbeeld Maagd kunt bestellen. Wat dit sterrenbeeld betekent, lees je in deze blog!

De eigenschappen van Maagd

Als het sterrenbeeld Maagd van start gaat, merk je dat de energie verandert naar het verlangen naar meer structuur. De Maagd is goed in het aanbrengen van structuur, heeft veel discipline en routine en zorgt ervoor dat alles op orde is. Na de hoge energie in de zomer brengt de invloed van de Maagd je weer even terug in het gareel.

Iemand met dit sterrenbeeld is vaak nuchter, analytisch en betrouwbaar. Ook heeft de Maagd goede communicatieskills en is dit sterrenbeeld praktisch ingesteld. In tegenstelling tot de Leeuw van vorige maand, houdt de Maagd er helemaal niet van om in de belangstelling te staan.

Welke planeet hoort bij het sterrenbeeld Maagd?

De planeet van het sterrenbeeld Maagd is Mercurius. Dit is de planeet van de communicatie. Dit sterrenbeeld heerst over de Maagd en staat voor rust, vertrouwen en nuchterheid. De communicatie komt terug in het feit dat de Maagd heel veel kennis wil verzamelen en alle details wil weten.

Met de invloed van Mercurius is het sterrenbeeld Maagd ook goed in het zien van deze details en deze te analyseren en ordenen. De Maagd vindt het fijn om dingen logisch te benaderen en vindt het belangrijk om dingen feitelijk over te brengen. Mercurius vormt hier een brug in, omdat de invloed van deze planeet helpt bij het kunnen zien en onder woorden brengen van de kennis die iemand opdoet.

 

Welke bloem hoort bij het sterrenbeeld Maagd?

De bloem die bij het sterrenbeeld Maagd hoort, is de Orchidee. Deze bloem moet precies de juiste verzorging krijgen om goed te kunnen groeien. Ook heeft de orchidee kleine details in het midden van de bloem. Iemand met dit sterrenbeeld vindt details enorm belangrijk.

De orchidee staat voor luxe, kracht en vruchtbaarheid. Er wordt ook gezegd dat het je de schoonheid laat zien in eenvoud. Daar houdt het sterrenbeeld Maagd van; praktisch en eenvoudig, maar wel hard werken en kracht uitstralen.

Wil je de mooie bloemen van de Orchidee terug laten komen op je geboortekaartje? Bij Studio WAM zijn we gek van de natuur! Maak gebruik van onze editor en voeg de Orchidee toe aan je geboortekaartje.

Welke kleur/element/geboortesteen hoort bij het sterrenbeeld Maagd?

 

ELEMENT

Het element van het sterrenbeeld Maagd is aarde. Dit element staat voor de werkelijkheid zoals het is. Dit element heeft vaak moeite met extreme verandering en heeft tijd nodig om af te tasten wat iets voor hen betekent. Zo gebruiken ze vaak hun zintuigen om alle dingen in de ruimte een plekje te kunnen geven. Ook staat iemand met dit element vaak met beide benen op de grond.

KLEUREN

De kleuren die bij de Maagd horen zijn pastel en lichte, zachte kleuren. Ze houden van klassieke kleuren, het geeft ze kracht als het een aardende kleur is die ze focus geeft en groei stimuleert. Dit is bijvoorbeeld mosgroen of bruin. Prachtige kleuren om een geboortekaartje mee te ontwerpen in het sterrenbeeld Maagd

EDELSTENEN

De geboortestenen voor de Maagd zijn Peridoot (augustus) en Saffier (september). Peridoot staat voor zuivering en heling. Het geeft de Maagd kracht in de praktische en analytische kant van dit sterrenbeeld. Ook stimuleert het zelfvertrouwen waar de Maagd af en toe een beetje tekort komt. Saffier is de edelsteen van de maand september en staat voor waarheid, liefde en puurheid. Ook geeft het helderheid en duidelijkheid.

 

Wil je jouw geboortekaartje in Maagd bestellen?

Vind je het leuk om jouw geboortekaartje te bestellen in de energie van de Maagd? Bekijk hier alle spirituele geboortekaartjes. Wil je het nog persoonlijker maken of er andere elementen aan toevoegen? Dat kan allemaal via onze gebruiksvriendelijke editor.

Wil je helemaal iets anders of heb je vragen? Neem dan contact op