Geboortekaartje sterrenbeeld Leeuw

Geboortekaartje sterrenbeeld Leeuw

Op zoek naar een geboortekaartje in het sterrenbeeld Leeuw? Dan ben je hier aan het juiste adres. Tussen 23 juli t/m 22 augustus worden de 'Leeuwen' geboren en daar horen verschillende elementen bij. In deze blog vind je alles over dit sterrenbeeld en bestel je direct een geboortekaartje in dit thema.

Eigenschappen sterrenbeeld Leeuw

Mensen met het sterrenbeeld Leeuw hebben als belangrijkste eigenschap dat ze weten wat ze willen. De Leeuw is ambitieus en wordt gezien als een geboren leider.

Het sterrenbeeld houdt ervan om vol in de spotlight te staan. Het is een ruimdenkend en zelfverzekerd sterrenbeeld, maar kan daardoor ook overkomen als iemand die koppig en eigenwijs is. Daarnaast is de Leeuw vriendelijk en zorgt hij goed voor de mensen waar hij van houdt.

Welke planeet hoort bij het sterrenbeeld Leeuw?

De planeet die bij het sterrenbeeld Leeuw hoort is de Zon. De Zon versterkt het zelfvertrouwen en leiderschap van dit sterrenbeeld. De kracht van de Zon heeft invloed op het charisma van de Leeuw en staat voor veel mannelijke energie.

Daarnaast staat deze planeet voor kracht en vuur en heeft het een opladende en energieke werking. Als de zon schijnt worden mensen blij en dit geldt ook voor de omgang met de Leeuw. De warmte van de zon is daarnaast een mooie eigenschap die aansluit bij het karakter van de Leeuw.

Kun je je vinden in de energie van de zon? Voeg dit element toe aan je geboortekaartje via onze editor. Of bestel hier direct het spirituele geboortekaartje in het sterrenbeeld Leeuw.

 

Welke bloem hoort bij het sterrenbeeld Leeuw?

De bloem die vaak geassocieerd wordt met het sterrenbeeld Leeuw is de zonnebloem. De zonnebloem staat symbool voor kracht, energie en leiderschap, eigenschappen die vaak worden toegeschreven aan mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Leeuw. En dat natuurlijk heel leuk staat op een vrolijk geboortekaartje!

Welke kleur/element/geboortesteen hoort bij het sterrenbeeld Leeuw?

 

ELEMENT

Het element van het sterrenbeeld Leeuw is vuur. Vuur is krachtig, overheersend en kan verwoesten, maar is ook verwarmend en doortastend. Een vuurteken heeft vaak veel vrijheid nodig. Met hun grote dosis aan enthousiasme laten leeuwen overal waar ze op af gaan kleine vonkjes achter die aanstekelijk werken op hun omgeving. Ze zijn stabiel, weten wat ze willen en maken de dingen af waar ze aan beginnen.

KLEUREN

De kleuren van de Leeuw zijn oranje, paars, rood en goud. Dit zijn de warme kleuren. De kleuren die ook passen bij het element van de Leeuw. De kleur oranje staat voor enthousiasme, vitaliteit en positief denken. Ook is het de kleur van de creativiteit. De kleur paars staat voor luxe, stijl, rijkdom en spiritualiteit. Net als goud. Perfecte kleuren voor de Leeuw dus. Rood staat voor warmte, levendigheid, kracht, strijd en vuur en dit beschrijft precies het karakter van dit sterrenbeeld.

EDELSTENEN

De geboortestenen voor de Leeuw zijn Robijn (juli) en Peridoot (augustus). De Robijn staat symbool voor levenskracht en hartstocht. De steen helpt iemand zich op zijn gemak te voelen en te genieten van het leven. Peridoot helpt om de eigenschappen van de Leeuw meer kracht te geven. Zelfstandigheid, assertiviteit en het volgen van je eigen weg.

 

Jouw geboortekaartje in het sterrenbeeld Leeuw bestellen

Wil jij de kracht van de Leeuw terug laten komen op jouw geboortekaartje? Via deze link vind je alle geboortekaartjes met de sterrenbeelden. Om je eigen draai te geven aan jouw geboortekaartje met het sterrenbeeld Leeuw kan je onze editor inschakelen. Hiermee kan jij het geboortekaartje precies aanpassen naar hoe jij dat wilt. Heb je nog andere vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op.