Geboortekaartje sterrenbeeld Kreeft

Geboortekaartje sterrenbeeld Kreeft

De periode van 21 juni t/m 22 juli staat in het teken van het sterrenbeeld Kreeft. En daar hoort natuurlijk een mooi, bijpassend geboortekaartje bij. Wil je weten waar de Kreeft voor staat en wat je zoal kunt terugvinden in het geboortekaartje? Lees dan gauw verder en vind alle antwoorden in deze blog.

De eigenschappen van Kreeft

Het sterrenbeeld Kreeft heeft als belangrijkste eigenschap dat het echt een gevoelsmens is. Kreeften zijn emotioneel en houden van stabiele, vaste relaties. Intuïtie is heel belangrijk voor de Kreeft, want ze kunnen goed aanvoelen wanneer er iets met iemand aan de hand is.

Omdat Kreeften erg beschermend en loyaal zijn, zijn het ook betrouwbare vrienden. Wanneer ze zich druk maken over iets of iemand, keren ze eerst naar binnen om daarna hun weloverwogen gedachtes te delen.

Welke planeet hoort bij het sterrenbeeld Kreeft?

De planeet van het sterrenbeeld Kreeft is de Maan. De Maan staat voor het gevoelsleven van de mens en zorgt ervoor dat dit sterrenbeeld door verschillende fases heengaat. Zo kunnen Kreeften op één dag meerdere emoties doorvoelen en stemmingswisselingen hebben. Ook kunnen ze de invloed van de cycli van de Maan intenser voelen dan anderen.

De Maan staat ook voor dromen, kracht, vrouwelijkheid en intuïtie. De Maan heeft daarnaast een enorme invloed op water en aangezien de Kreeft ook een waterteken is, wordt dit sterrenbeeld extra beïnvloedt door deze energie.

 

Welke bloem hoort bij het sterrenbeeld Kreeft?

De bloem die bij het sterrenbeeld Kreeft hoort is de Waterlelie. De Waterlelie is een prachtige waterplant en staat symbool voor de vruchtbaarheid van de aarde.
De Waterlelie wordt ook gezien als een dromerige plant. Dit past ook goed bij het sterrenbeeld Kreeft, want mensen die in deze tijd geboren worden, hebben vaak veel fantasie.

Wil je de mooie bloemen van de Waterlelie terug laten komen op je geboortekaartje? Bij Studio WAM zijn we gek van de natuur! Maak gebruik van onze editor en voeg de Waterlelie toe aan je geboortekaartje. Of bestel natuurlijk direct het geboortekaartje in Kreeft.

Welke kleur/element/geboortesteen hoort bij het sterrenbeeld Kreeft?

 

ELEMENT

Het element van het sterrenbeeld Kreeft is water. Dit element staat voor flexibiliteit, flow en altijd een weg vinden. Water staat net als de Kreeft voor gevoeligheid, intuïtie, fantasie en creativiteit. Een mooie combinatie kenmerken van jouw pasgeboren kindje!
 

KLEUREN

De kleuren die bij de Kreeft horen zijn blauw, wit en zeegroen. Blauw staat voor kalmte en vrede, loyaliteit en vertrouwen. Wit staat voor spiritualiteit, kalmte en verbondenheid met het Universum en groen staat voor leven, vernieu-wing, natuur en groei.

EDELSTENEN

De geboortestenen voor de Kreeft zijn Maansteen (juni) en Robijn (juli). Maansteen maakt het gevoelsleven rustig. De Kreeft is een echt gevoelsteken en kan deze steen daarom goed gebruiken. De Robijn staat symbool voor levenskracht en hartstocht. De steen helpt iemand zich op zijn gemak te voelen en te genieten van het leven.

 

Wil je jouw geboortekaartje in Kreeft bestellen?

Wil jij jouw geboortekaartje bestellen met de energie van het sterrenbeeld Kreeft? Klik dan hier.

Om er je eigen draai aan te geven, kan je gebruik maken van onze editor. Hiermee kan jij het geboortekaartje precies aanpassen naar jouw wensen. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op.