Eco vriendelijk en prachtig: De duurzame geboortekaartjes van Studio WAM

Eco vriendelijk en prachtig: De duurzame geboortekaartjes van Studio WAM

In deze blog duiken we in de wereld van milieuvriendelijk drukwerk en laat ik je kennismaken met drie prachtige eco papiersoorten die een perfecte match zijn met de natuurlijke illustraties van Studio WAM.

 

Eco Papier - Mijn Persoonlijke Favoriet

Het eco papier is al een tijdje beschikbaar in onze collectie maar blijft een persoonlijk favorietje. Dit prachtige lichtbruine papier heeft een unieke uitstraling door de warme bruine tint en de zichtbare vezels.

De bruine tint van het papier geeft je kaartje meteen een vintage look en combineert ontzettend goed met de aquarel illustraties die ik veel gebruik op mijn geboortekaartjes.

 

Tulpenbollenpapier

Een opvallende nieuwe papiersoort is het tulpenbollenpapier. Dit duurzame papier is gemaakt van de overproductie van tulpenbollen; waar voorheen de overtollige tulpen werden vernietigd hebben ze nu een prachtige bestemming gekregen.

Je ziet de vlokken van de tulpen duidelijk in het papier zitten, hierdoor heeft je geboortekaartje niet veel extra's nodig en volstaat een simpele illustratie al voor een spectaculair effect.

Valorise papier

Nogal zo'n toffe nieuwkomer is het Valorise papier. Ook dit papier heeft een bijzondere herkomst, de vezels van dit papier komen namelijk van restafval van tomatenplanten. Hoe tof is dat?

In tegenstelling tot de vorige papiersoorten is dit papier wit, wederom met zichtbare vezels, maar subtiel. Door de witte kleur is dit papier geschikt voor vrijwel alle geboortekaartjes uit de webshop. Een eenvoudige manier om een bijzondere draai te geven aan je geboortekaartje.

 

Proefdruk voor € 1,00!

Ik raad altijd aan om een proefdruk te bestellen, maar bij deze unieke papiersoorten helemaal. De ontwerpen komen echt tot leven wanneer ze samensmelten met het papier. De vezels zie je door de illustraties heen schijnen, dat geeft zo'n mooi effect!

Daarnaast kosten de proefdrukken op bovenstaande papieren slechts €1,00 voor de eerste proefdruk. Ga dus snel naar de collectie, kies jouw kaart en bestel snel die proefdruk ;)

 

Een geboortekaartje op duurzaam papier bestellen?

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Of wil je meteen een ecologisch verantwoord geboortekaartje bestellen? Dat snap ik helemaal. Bekijk hier de collectie met alle duurzame geboortekaartjes. Neem gerust contact op en ik help je graag verder.

Klik hier voor de duurzame collectie